pátek 18. ledna 2013

Zrcadla nejen pro feng šuej


  Zrcadlo se, podle knih, používá ve feng šuej jako aspirin (nebo ibalgin?) na všechny možné neduhy. Ale stejně jako u léků, dejte pozor na vedlejší účinky.
  Zrcadlo má 2 efekty - zrcadlení, odráží vše, co do něj přichází,( světlo, energie, tvary, barvy, předměty..) - a druhou stránku: prostor za zrcadlem.
  Zrcadlení používáme mimo běžné použití k odražení sha, k vedení čchi a k jejímu zmnožení. Prostor za zrcadlem nám pak pomáhá doplňovat co nám chybí.

Pár rad pro běžné použití:


  Nedávejte zrcadla do tmavých míst, temných koutů. Neprosvětlíte je, budete mít jen dvojnásobek tmy.

  Pozor ať se nevidíte v zrcadle při práci. Byli byste dvojnásob unavení.

  Také byste se neměli vidět když spíte. Jistě, když spíte, tak se nedíváte, ale prostě byste se neměli odrážet v zrcadle, když ležíte v posteli a chcete spát.

  Nepoužívejte zrcadla zašlá, popraskaná, rozbitá nebo jakkoliv dělená - to je stejné jako rozbité zrcadlo. (Neslyšeli jste o sedmi letech neštěstí?) Tam by se nikdo neměl dívat.

  Zrcadla používejte velká, abyste se viděli celí, i s aurou! ( To je ještě aspoň cca 20 cm kolem těla). V zrcadlech nad umyvadlem ať se vidíte až po srdeční čakru.

  Tmavá zrcadla se hodí pro temné záležitosti, do barů, heren apod., ne pro běžný život.

  A dejte si pozor, co zrcadlo odráží, každý nepořádek i jiné nepříjemnosti se zrcadlem zdvojnásobí.

 Pro feng šuej, tedy s cílem změnit, zlepšit svůj život, používejte zrcadla opatrně, snažte se spíše nepřidávat další k těm co běžně doma máte. Prostě, používejte je jako lék, nechte si poradit odborníkem a nezvyšujte dávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat