čtvrtek 13. června 2013

Feng šuej a automobil

  V autě většinou přímo nebydlíte, ale v určitém směru může být také vaším domem. Často je útočištěm, ve kterém se skrýváte v bezpečí před okolním světem. Před počasím, ale i před jinými lidmi. Je to vlastně  další vrstva - takový větší kabát, nebo malý domeček. Věnujete svému autu adekvátní pozornost?
  Jestli je jen prostředkem cesty, vyvarujte se ozdob, nechte i interiér v tovární úpravě. Jakmile jej začnete vylepšovat, strhne na sebe vaši pozornost, budete se mu více a více věnovat, a to nemusí být vaším cílem.
  Ale pokud si ho užíváte více, a máte tu možnost, také čas a energii, upravte si jej podle vlastního vkusu. Teď nemyslím příšernou změť umatlaných obtisků a klinkajících se zvířátek. Ale třeba příjemný potah volantu, koncovka řadicí páky.. - doplňky stylové, které potěší vaši duši. Nevybírejte si to nejlevnější, vybírejte co se vám nejvíce líbí. A to nemá nic společného s užitkem nebo cenou. Doplňky, které jemně ladí s vaším stylem, třeba kůže doplňků s vaší kabelkou, jednoduchý design přístrojů s vašimi hodinkami, nebo třeba barva vonícího stromečku s vašimi kapesníčky. Třeba si toho ani nikdo nevšimne, ale váš pocit uspokojení a bezpečí bude nesrovnatelný.

P:S.:
Modrá barva podporuje energii snadného pohybu, hodí se pro přepravní firmy.
Plast jako materiál také souzní s pohybem, s praktickými přesuny z místa na místo, bez vazby k vozu.
Dřevo a kůže, to už je kočár s řidičem, tady si i popovídáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat