sobota 28. ledna 2017

Vítejte v roce kohouta

Letošní rok je ve znamení kohouta a ohně. Čas kohouta, nebo také fénixe, podporuje pracovitost, zodpovědnost a připravenost. 
Tak, jako například v roce koně šly všechny věci lépe, když jste je udělali rychle, v roce kohouta budou oceněny přípravy. Dělejte věci promyšleně, jednu po druhé, postupujte podle návodu. Udělejte si plán a dodržte jej. 
A budete odměněni, úspěch se dostaví. Protože kohout je vládcem západu, kovu, který přináší spravedlnost a zúčtování. Každému podle jeho zásluh. 
To přinese úlevu spoustě lidí, po poněkud chaotických rocích nastává vláda řádu a systémových řešení. A samozřejmě ti kdo se raději vrhají do akcí po hlavě, řeší je tzv. z jedné vody načisto, budou trochu zabržděni v rozletu.
Oheň tohoto roku přidává kohoutu na lesku a pýše. Letos bude potřeba hodně chválit. Chválit výsledky, a pyšnit se jimi. Nenechte se strhnout kohoutí samolibostí k pýše a chlubení se sami sebou (to je kohoutí slabina podporovaná ohněm), ukazujte a nechte chválit svou práci, své výsledky.
A také se nenechte uštvat, nebezpečí vyčerpání, srdečních potíží a depresí z přepracovanosti je letos velké.
Pečlivá příprava, pozornost k detailům, nejen v pracovní oblasti, nám může přinést velmi uspokojivý čas, ne nadarmo je kohout symbolem Francie.

Žádné komentáře:

Okomentovat