středa 21. února 2018

posezení s kávou a Feng-šuej:

Kavárna Trojka, Záhořanského 6, Praha 2

5. 3. od 18:00 
Feng Shui - očista prostoru 
Máte pocit, že všeho je prostě moc, cítíte se zavaleni zbytečnostmi a toužíte se osvobodit?
Feng-šuej nabízí nový přístup jak si dát život do pořádku. Je to staré čínské umění o uspořádání prostoru, které pomáhá člověku získat více energie, radosti a životního štěstí. Nepořádek nejsou jen neuspořádané věci. Je to chaos, negativita, neuspořádanost myšlenek, zatížení prostoru, a tím i vašeho života. Očištění prostoru od veteše, fyzické i spirituální,
vám pomůže spojit se s vlastní přirozenou vitalitou.
Přijďte si poslechnout o různých typech nepořádku, jak nám brání v našem životě
a jak se ho zbavit. O postupech očisty, rituálech a pořádku podle Feng-šuej.


12. 3. od 18:00
Feng Shui - uspořádání prostoru pro náš život 
V situaci, kdy vynaložené síly nevedou k odpovídajícím výsledkům, ať v osobní či pracovní oblasti, může cílená změna prostoru významně pomoci. 
Tvar prostoru, jeho uspořádání, má vliv na náš život. A zpětně, pomocí změn v našem prostoru, můžeme zlepšit kvalitu svého života. Budeme mluvit o systému Pa-kua, který pomáhá nastavit harmonii, soulad prostoru i života. Vždyť vliv prostředí je pro náš současný život stejně důležitý, jako byl pro čínský císařský dvůr před tisíci lety.


19. 3. od 18:00
Feng Shui - ložnice pro zdravý spánek
Vstáváte ráno odpočatí a s nadšením do nového dne? A chtěli byste? 
Při svých konzultacích mám velmi často nadšenou odezvu právě na úpravu ložnice. On dobrý spánek patří k základům dobrého života. A uspořádání ložnice, umístění postele, barvy a tvary, materály, světlo, dveře, okna,...to vše ovlivňuje kvalitu našeho spánku. Kvalitu usínání i vstávání. Přijďte si poslechnout jak si vyladit ložnici.


26. 3. od 18:00
Feng Shui - kuchyně a jídelna, zdroje životní energie
Po velikonočním půstu, jarní očistě, dietě pro zhubnutí atp. se zase vracíme k našemu běžnému jídlu. A k našemu starému stolu. Kuchyně, jídelna, stolování a jídlo vůbec má z hlediska Feng-šuej opravdu velký význam. Vždyť tady jde přímo o základy našeho života, o zdroj energie, o přežití. Hodně se soustředíme na to co jíme, ale jak to jíme, a kde, nám často uniká.
Při jídle se otevírají čakry, jsme ochotni přijímat. A vše co přijímáte se zapisuje mnohem hlouběji. Změna stravovacích návyků bývá častým předsevzetím a tady může Feng-šuej opravdu významně pomoci. Taky nezapomeňte na skvělou kuchyň, kuchař musí být dobře naladěn, protože jeho energie se přímo promítají do zdraví strávníků.




Žádné komentáře:

Okomentovat