sobota 3. února 2018

Problematické směry v roce 2018

Tři hlavní pohromy v každém roce jsou:

  • Velkovévoda Jupiter
  • Žlutá pětka
  • Tři zabijáci

"Velkovévoda Jupiter" je roční pohroma působící na patnáctistupňový úhel prostoru odpovídající směru zvířecího znamení roku. 
Není dobré se tímto směrem stavět, ani tímto směrem cestovat a už vůbec ne, se stěhovat. Platí na poměrně úzký úhel 15° proti směru psa je to 112,5°- 127,5°(počítáno klasicky od severu) a je to také opačný směr – ke znamení psa 292,5°- 307,5° 
Nestavte se k velkovévodovi čelem, ale raději ani zády.


Každý rok je potřeba se také přesvědčit kam se přestěhovala tzv. "žlutá pětka" v našem prostoru, doma i v kanceláři.
O tuhle část časového vlivu se musíte starat, toužíte-li po blahobytu a úspěšném životě.

Žlutá pětka přináší smůlu ve formě ztrát, nemocí, nehod a překážek v postupu. Každý rok se postižený směr mění.

Letošní rok, 2018, se přestěhovale na sever. a tak se doporučuje tento sektor domu a kanceláře co nejvíce potlačit. Je to  45°úhel, a pro cestování a stěhování je nevhodný také jeho protější směr-jih. Těmito směry byste se letos určitě neměli stěhovat, ani podnikat velké cesty. 

Ideální je, když je v letos severním sektoru kuchyně, protože ta je zdrojem tak dobré energie čchi, že smůlu žluté pětky přemůže. Jinak je potřeba v sektoru zasaženém žlutou pětkou upustit od jakýchkoli přestaveb i renovací. Ponechte tu oblast nerušenou, abyste ji neaktivizovali. Pokud už musíte podniknout nějaké úpravy a změny, třeba když malujete celý byt, postarejte se o to, aby práce letos nezačínaly v severním sektoru. 

Největší problematickou oblast zabírají tzv. "Tři zabijáci"(tradiční názvy jsou velmi malebné) zabírají v roce psa celý 90° úsek severního sektoru domu. A je opravdu dobré se vyhnout všem změnám, přestavbám a renovacím. Je to obtížné tabu, protože zabírá celou čtvrtinu prostoru. Léčbou proti Třem zabijákům je umístění rostlin a květin na severu.










Žádné komentáře:

Okomentovat