úterý 10. dubna 2018

Vrcholící jaro - měsíc draka


Duben je měsíc rozpuku. 
Vše se má nyní šanci řádně rozvíjet a to ve velkém.
Energie Draka umožňuje mít co nejširší a největší záběr. Čím více nových větviček stromky vytvoří, tím více ovoce pak na konci léta sklidíte. Čím širší tedy váš záběr bude, tím i větší a bohatší úrodu sklidíte. 
Drak tak velmi výrazným způsobem ovlivňuje bohatství, prosperitu a bohatost celého života.

Energie Draka je silná a mocná. Proto ji mohou využít jen ti, kteří se na ni řádně připravili. Je to čas silného větru, který přináší velké příležitosti, ale těm nepřipraveným naopak vše odnese. Záleží tedy na tom, jestli jste mezi těmi připravenými, nebo ne. 

Velké cíle a plány ale musíme být schopni ustát a naplnit bez velkého vyčerpání a zbytečného úsilí. Proto si své cíle stanovte tak, abyste je také zvládli. Pokud si toho na sebe vezmete více, než jste schopni zvládnout, pak vás to jen a jen vyčerpá.
Drak vám umožňuje vidět více dopředu. Tím, že dokáže létat, vidí vše z větší perspektivy a proto má širší rámec možností. Nicméně nevidí z té výšky detail. Takže ty přípravy byly důležité  
Buďte velkorysí a užívejte si dračí - dubnové, jarní, energie. Není to čas pro úzkoprsost, „skrblení“ a naříkání. Naopak, je čas vrhnout se za svým cílem s veškerou energií a vervou, kterou máte.

Myslete na to, jaké možnosti máte, co vše můžete využít, co ještě vám může pomoci k dosažení vašeho letošního cíle. Pokud jste připravení, pak budete mít energii i sílu všech těchto možností využít.

Naopak, vezmete-li si toho jen málo, budete celý rok vnímat, že jste nevyužili tak skvělé příležitosti a budete z toho frustrovaní.

A může se také stát, že právě teď, v té dračí energii budete cítit, že vás pravidla života příliš omezují ve vašem rozletu. Pokud  zjistíte, že stávající pravidla blokují váš rozvoj, který vám Drak nabízí, pak je duben vhodné období k tomu, abyste si svá pravidla přenastavili. Nejde tedy o to, že je nebudete dodržovat, ale pravidla upravíte či změníte a začnete dodržovat pravidla nová, která budou lépe vyhovovat vašim novým cílům a plánům. 


Žádné komentáře:

Okomentovat